Ter illustratie: de politie in Meppel was dinsdagochtend op zoek naar een vermiste tiener. Zij is aan het eind van de ochtend in goede gezondheid aangetroffen.
Volledig scherm
Ter illustratie: de politie in Meppel was dinsdagochtend op zoek naar een vermiste tiener. Zij is aan het eind van de ochtend in goede gezondheid aangetroffen. © GinoPress B.V.

Vermiste Lisa (14) in goede gezondheid aangetroffen

De vermiste Lisa (14) waar de politie in Meppel dinsdagmorgen naar op zoek was is terecht. Dat laat de politie weten. De politie riep eerder vandaag op om uit te kijken naar de tiener die sinds maandagmiddag werd gemist.

 1. Flevo Boys stunt en doet uitstekende zaken, zorgen nemen toe voor Olde Veste en VVOG haalt opgelucht adem

  Flevo Boys stunt en doet uitsteken­de zaken, zorgen nemen toe voor Olde Veste en VVOG haalt opgelucht adem

  Wie bij aanvang van deze speeldag had gezegd dat Flevo Boys Eemdijk met ruime cijfers zou gaan verslaan, was ongetwijfeld voor gek verklaard. Maar de ploeg uit Emmeloord won toch écht met 5-2 en deed daarmee goede zaken in de strijd tegen degradatie. Ook VVOG kan terugkijken op een meer dan geslaagde middag, terwijl voor d’Olde Veste’54 de zorgen flink toenemen na het thuisduel met SDV Barneveld.
 2. Op Bijbel gebaseerde musical niet in de kerk, maar in een botenloods op jachtwerf in Hasselt
  PREMIUM

  Op Bijbel gebaseerde musical niet in de kerk, maar in een botenloods op jachtwerf in Hasselt

  Ze hebben er lang naar uitgekeken, de leden van Musicalgroep Hasselt. Na het succes van Ester in 2019 is vrijdag, zaterdag en zondag de opvoering van de nieuwe musical, Onamé. Een eigen productie van Carla Aalbers, die ervaring heeft met kerkmusicals, predikant Henk van Veldhuizen (teksten) en Harrie Poulssen (muziek), die op een bijzondere locatie te zien is: in een botenloods op jachtwerf De Molenwaard. Alleen voor de zondag zijn er nog kaarten.
  Hasselt