Poster waarmee het WK-gevecht wordt aangekondigd
Volledig scherm
PREMIUM
Poster waarmee het WK-gevecht wordt aangekondigd

Wereldtitel inzet bij vechtsportgala in Steenwijk

Een wedstrijd met als inzet de wereldtitel in de klasse K1 moet het hoogtepunt worden van het vechtsportgala The Battle Under the Tower. Dat heeft zaterdagavond plaats in Rabotheater de Meenthe in Steenwijk en is toe aan de tiende editie.

De Drent Koos Wessels Boer uit Koekange verdedigt zijn vorig jaar gewonnen wereldtitel in de K1-klasse  (met technieken uit het thaiboksen, taekwondo, karate, kung-fu, kickboksen en het traditionele boksen) van de WTFC in een partij tegen Stefan Leko.  De Kroatisch-Duitser, geboren in Mostar, is voormalig wereldkampioen in zowel het kickboksen als muay thai. Wessels Boer klopte vorig jaar in de Meenthe in een WK-titelgevecht de Serviër Nicola Dimkovski. 

  1. LIVE | Corona in de regio: dodental stijgt met 175 en opening Lelystad airport uitgesteld

    LIVE | Corona in de regio: dodental stijgt met 175 en opening Lelystad airport uitgesteld

    Na topoverleg maakt het kabinet vandaag bekend tot wanneer de coronamaatregelen verlengd worden. Om 19:00 geeft Mark Rutte samen met minister de Jonge een persconferentie. Ondertussen maakt het coronavirus meer slachtoffers in Nederland. Zo worden verzorgingstehuizen in Oost-Nederland keihard getroffen. Inmiddels zijn in woonzorgcentrum Brinkhoven in Heerde van de zeventig bewoners dertien mensen overleden en zijn tenminste 23 mensen besmet. Volg alle ontwikkelingen in onze regio ook vandaag weer in dit liveblog.

Kop van Overijssel