Sietze van Hemmen
Volledig scherm
PREMIUM
Sietze van Hemmen

Willemsoorder Sietze van Hemmen raadsgriffier in gemeente Ooststellingwerf

Willemsoorder Sietze van Hemmen gaat in de ruim 25.000 inwoners tellende gemeente Ooststellingwerf aan de slag als raadsgriffier. De benoeming gebeurt in het gemeentehuis van Oosterwolde tijdens de raadsvergadering van 25 februari.

Drs. ing. Sietze van Hemmen was raadslid in de gemeente Steenwijkerland. Hij zat van begint 2013 tot najaar 2017 voor de ChristenUnie in de gemeenteraad en stopte omdat hij het raadswerk niet meer kon combineren met zijn fulltimebaan als projectleider bij de gemeente Weststellingwerf, zijn activiteiten  voor Thorbecke, het Zwolse adviesbureau voor publieke organisaties en een jong (pleeg)gezin. 

  1. Corona-update | Buurman vindt longpatiënt in ademnood, dierenlab mag testen en ontroerende video Isala
    video

    Corona-update | Buurman vindt longpa­tiënt in ademnood, dierenlab mag testen en ontroeren­de video Isala

    De nieuwsberichten over het coronavirus volgen elkaar in een rap tempo op. De Stentor zet dagelijks de belangrijkste gebeurtenissen op een rij. Met vandaag: Buurman vindt naar adem snakkende longpatiënt in galerij in Apeldoorn, Isala slingert ontroerende video op facebook, de start van een mega-operatie in het dierenlab in Deventer en het hartverscheurende verhaal van dochters die beide ouders in Harderwijk verloren door het virus.

Kop van Overijssel