Volledig scherm
PREMIUM
Inwoners uit onder andere Belt-Schutsloot protesteerden vorige week al in de raadszaal tegen de ongelijke tarieven. © Wilbert Bijzitter

Woede over kosten: 136 gezinnen uit Steenwijkerland zeggen glasvezelabonnement op

136 gezinnen uit Steenwijkerland willen hun overeenkomst voor de aanleg van glasvezel ontbinden en hebben daarom een aangetekende brief verstuurd naar de providers. 

De inwoners zijn het niet eens met de ongelijke tarieven die door Glasvezel Buitenaf worden gehanteerd. Deelnemers aan de eerste ronde voor glasvezel, waar onder andere Belt-Schutsloot aan meedeed, moesten in 2017 1.900 euro voor een aansluiting betalen. 

  1. Vechtsportgala in Steenwijk kan ook zonder de populariteit van Badr en Rico
    PREMIUM

    Vechtsport­ga­la in Steenwijk kan ook zonder de populari­teit van Badr en Rico

    Door de enorme publiciteit rond de gevechten tussen Badr Hari en Rico Verhoeven neemt de populariteit van vechtsporten rap toe in ons land. Vechtsportgala's liften hier vrolijk op mee. Alhoewel de Battle under The Tower in Steenwijk het toch aardig op eigen kracht doet, meent organisator Gerry Lubbelinkhof. ,,Hier hebben we al jaren een volle bak. VIP-ruimte en tribunes. Alles bij elkaar praat je dan toch gauw over zo'n 1300 bezoekers’’, zegt hij zaterdagavond in een volle Meenthe.

Kop van Overijssel