Zo dicht bij de koning en koningin waren de Staphorsters nog nooit: ‘Mijn zoon vond het maar niks dat ik ging’

met videoVoor het eerst gaan de Staphorsters in de burgerdeputatie mee op Prinsjesdag, ze vormen de erehaag waar de koets met de koning en koningin doorheen gaan. Een hele eer, vinden ze. De Stentor reisde deze dag met 39 dames en 7 heren mee.

8 reacties

 • Jan Kelder

  49 minuten geleden
  Hoe je ook denkt over het koningshuis vindt ik prima, maar ik begrijp niet dat in een tijd van enorme financiële problemen bij heel veel Nederlanders ons koningshuis niet tegen Rutte en Kaag zegt, we laten die verhoging dit jaar maar zitten, we kunnen het ten opzichte van het "gewone" volk niet verantwoorden, maar nee hoor, Willem houd gewoon z'n handje op en feest en reist vrolijk verder !!!!
 • Erik Biesemaat

  4 dagen geleden
  @ Hans van Dijk, beboeten voor het beledigen van het koningshuis? Da’s wel heel erg feodaal en 19e-eeuws. Wel fijn dat mijn maten van het Republikeins Genootschap waardig hebben gedemonstreerd. Want dat de monarchie op zijn laatste benen loopt stemt hoopvol.
 • Arend van Faassen

  4 dagen geleden
  Annet Grafhorst, ik waardeer uw mening, maar het verstoren van een poppenkast voorstelling voor de liefhebber vind ik erger dan de poppenkast zelf.
 • Ronald Wintjens

  4 dagen geleden
  Hoi Annet, Ik noem het eerder de Muppet show.
 • P. Bloemheuvel

  4 dagen geleden
  Zag er mooi uit