Verplaatsing van Interfloor, ingeklemd tussen de bebouwing in Zwartsluis, is te duur. Daarom gaat er een streep door woningbouw op deze locatie.
Volledig scherm
PREMIUM
Verplaatsing van Interfloor, ingeklemd tussen de bebouwing in Zwartsluis, is te duur. Daarom gaat er een streep door woningbouw op deze locatie. © Pedro Sluiter

Zoektocht in Zwartsluis gaat verder, nu woningbouw op locatie Interfloor onhaalbaar is

Woningbouw in Zwartsluis op de plek waar nu nog het tapijtbedrijf Interfloor is gevestigd, is van de baan. Het college van burgemeester en wethouders laat aan de gemeenteraad weten dat een verhuizing van het bedrijf vanuit het centrum naar het industrieterrein onbetaalbaar is. Dus moet er verder worden gezocht naar een geschikte plek om huizen te bouwen.

1 reactie

 • Andre Eggerding

  4 maanden geleden
  Volg een meersporen zoektocht. Focus je niet op een locatie. Zorg dat je een plan B en C hebt.
 1. Heino overklast Dalfsen, Robur et Velocitas en Sallandia maken er zeven en Alcides tankt vertrouwen
  Liveblog

  Heino overklast Dalfsen, Robur et Velocitas en Sallandia maken er zeven en Alcides tankt vertrouwen

  Twee keer wist Alcides pas te winnen in de tweede seizoenshelft. Daar leek zondagmiddag op bezoek bij Hoogeveen verandering in te komen, ware het niet dat de ploeg uit Meppel haar 0-2 voorsprong uit handen gaf. Ze tankte desondanks vertrouwen voor het restant van het seizoen. Dat gold ook voor Robur et Velocitas, dat zeven keer scoorde, evenals Sallandia. Heino demonstreerde nog maar eens dat het in topvorm verkeert, terwijl Rohda Raalte het kampioenschap eigenlijk niet meer kan ontgaan. Dat en nog veel meer bracht deze speeldag in het amateurvoetbal.

Kop van Overijssel