Volledig scherm
Het Ariën Prins van Wijngaardenbad in Hasselt. © Pedro Sluiter

Zwembad Hasselt eerder open dan ooit door mooie weer

Het openluchtzwembad in Hasselt gaat door het mooie weer woensdag al open. Aanvankelijk stond de opening pas na Koningsdag gepland. Het zwembad ging niet eerder zo vroeg in het jaar open.

,,Als enig openluchtbad in de ruime omgeving zullen we deze dagen open zijn”, laat Raymond Spijkerman, locatiemanager van Zwembaden Zwartewaterland, trots weten. ,,De afgelopen tijd hebben we keihard gewerkt, in de hoop dat er mooi weer zou komen.”

Deze week kan woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur gezwommen worden in het Ariën Prins van Wijngaardenbad en zaterdag en zondag van 13.00 tot 18.00 uur. Volgende week zijn de openingstijden afhankelijk van het weer.

  1. Moeder Heike zoekt moordenaar van dochter Denise: ‘Wat mij betreft sterft hij een gruweldood’
    PREMIUM
    video

    Moeder Heike zoekt moordenaar van dochter Denise: ‘Wat mij betreft sterft hij een gruweldood’

    Een recent door de politie gevonden video toont een brede grijns op het gezicht van Cumali A. uit Steenwijk. Heike Celik kan die beelden niet verdragen. Ze maken haar ziedend. A. is veroordeeld voor het wurgen van haar dochter Denise in 2004. Maar de Steenwijker is voortvluchtig. ,,Er gaat geen dag voorbij dat ik niet aan deze zaak denk”, zegt de moeder die drie kinderen verloor.

Kop van Overijssel