Een 38-jarige man uit Lelystad gaf tegen de politie een opmerkelijke verklaring voor het feit dat hij stilstond op de vluchtstrook langs de A6.
Volledig scherm
Een 38-jarige man uit Lelystad gaf tegen de politie een opmerkelijke verklaring voor het feit dat hij stilstond op de vluchtstrook langs de A6. © Landelijke Eenheid Noordwest

Agenten checken auto met beslagen ruiten langs A6 en stuiten op heel opmerkelijke actie

De politie kreeg op de A6 tussen Almere en Lelystad te maken met een opmerkelijk incident. Agenten controleerden een auto die op de vluchtstrook stilstond en de 38-jarige bestuurder uit Lelystad bleek daar wel een heel opvallende reden voor te hebben.

9 reacties

 • Chinta M.L. Koster

  4 maanden geleden
  @ A.Rougoor: De enige juiste opmerking! Privacy wetgeving geldt niet voor oom agent terwijl hij al een flinke bon mocht uitschrijven?
 • Willem Heerema

  4 maanden geleden
  Plaatsen van het bericht is begrijpelijk om een ieder duidelijk te maken dat men slechts in een noodsituatie op de vluchtstrook mag stoppen en niet om deze reden.
 • A. Rougoor

  4 maanden geleden
  Ik vraag mij af waarom de politie dit bericht plaatst. Welke nieuwswaarde heeft dit en hoe moet ik integriteit van deze beroepsgroep interpreteren?
 • H. Hielkema

  4 maanden geleden
  Zodra het beneden begint te werken, werkt het boven niet meer…
 • Sander van der Kous

  4 maanden geleden
  Vlugstrook

Flevoland