Volledig scherm
Archiefbeeld: De Markerwaarddijk tussen Lelystad en Enkhuizen. © Sacha Wunderink

Automobilist omgekomen bij ongeluk op dijk Lelystad - Enkhuizen

Update IIBij een ernstig verkeersongeluk op de dijk tussen Lelystad en Enkhuizen is een automobilist om het leven gekomen. De dijk is in beide richtingen afgesloten. 

Op de Markerwaarddijk vond woensdagochtend rond 8.45 uur een ernstig ongeluk plaats tussen  een auto en een vrachtwagen. Een opgeroepen traumahelikopter werd al snel weer afgemeld.

De dijk is nog tot ver na het middaguur afgesloten, laat de provincie weten. Het verkeer op de dijk staat muurvast. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeluk.

Nieuwsapp
Download de gratis nieuwsapp van de Stentor en blijf zo altijd en overal op de hoogte van het laatste (sport)nieuws. 24 uur per dag al het nieuws uit uw buurt of stad en het belangrijkste nieuws uit binnen- en buitenland. Gratis, overzichtelijk en snel! Download de app hier voor iOS en hier voor Android!

  1. Lobby voor Lelylijn krijgt vervolg
    PREMIUM

    Lobby voor Lelylijn krijgt vervolg

    De lobby voor de Lelylijn, een spoor van Lelystad naar Groningen, krijgt op maandag 2 december een vervolg met een groots opgezet congres in Drachten. Zo’n vijftig bestuurders van gemeenten en provincies in Noord-Nederland en rond 500 andere belangstellenden worden er verwacht. Het congres is vooral bedoeld om alle neuzen dezelfde kant op te krijgen en een gezamenlijk standpunt te formuleren, zegt wethouder Anjo Simonse van Noordoostpolder.

Flevoland