Volledig scherm
© ANP

Beschonken bestuurder met kinderen in de auto crasht

Een bestuurder is zondag door de politie Lelystad op de bon geslingerd voor het rijden onder invloed van alcohol. De automobilist  was betrokken bij een verkeersongeluk.

De bestuurder was met zijn kinderen onderweg toen het ongeluk met een ander voertuig plaatsvond. Na de crash liet de politie de automobilist blazen. Hieruit kwam naar voren dat de man meer dan de toegestane hoeveelheid had gedronken. De man blies 1,0 promille. De politie maakte een melding bij de zorginstanties gezien het feit dat de bestuurder zijn kinderen in de auto had zitten. Daarnaast werd de man op de bon geslingerd voor het rijden onder invloed.

Bij het ongeluk vielen geen gewonden. Waar het ongeluk gebeurde is niet bekend.

  1. Lot VVD-raadslid Lelystad nog onbeslist  na omstreden tweet

    Lot VVD-raads­lid Lelystad nog onbeslist na omstreden tweet

    Nog steeds is niet bekend wat er gaat gebeuren met VVD-raadslid Bart Schopman uit Lelystad. De VVD in Lelystad en Schopman maken gebruik van een 'afkoelingsperiode’, nadat de laatste een omstreden tweet de wereld instuurde. Dat zegt Fractievoorzitter Dennis Grimbergen na een overleg dat hij maandagavond voerde met Schopman. Donderdag wordt bekend of en welke maatregelen volgen. Grimbergen: ,,Er zijn verschillende opties. Welke dat zijn ga ik niet zeggen.”

Flevoland