Mei 2018: het eerste containerschip gaat lossen in Flevokust-Haven. Links, achter de dijk, het bedrijventerrein waar Bestseller gaat bouwen.
Volledig scherm
Mei 2018: het eerste containerschip gaat lossen in Flevokust-Haven. Links, achter de dijk, het bedrijventerrein waar Bestseller gaat bouwen. © Freddy Schinkel

Deense kledingreus komt naar Lelystad: levert honderden banen op

De Deense kledingreus Bestseller komt naar Lelystad. Het bedrijf zet een groot logistiek centrum neer op een stuk grond van 28 hectare op het bedrijventerrein bij Flevokust Haven en verwacht dat de komst tussen de 250 en 500 banen oplevert voor de stad.

4 reacties

 • harry metselaar

  1 jaar geleden
  Top voor Lelystad. Ga zo door.
 • jos zoet

  1 jaar geleden
  Hoppa, Nog een grijze doos in het landschap...
 • Coos Paulusma

  1 jaar geleden
  Blijkbaar is de opening van vakantievliegveld Lelystad Airport helemaal niet zo cruciaal voor de economie en de werkgelegenheid van Flevoland. Het is geweldig dat er weer bijna 1.000 arbeidsplaatsen gerealiseerd worden zonder hinderlijke laagvliegroutes over Oost-Nederland. Maar wordt er wel gezorgd voor voldoende woonruimte voor al die arbeidsmigranten die aangetrokken moeten worden om al die arbeidsplaatsen in te kunnen vullen?
 • Rene van Essen

  1 jaar geleden
  Nog meer Co2 uitstoot naar Nederland halen, dit is toch te gek voor woorden!
 1. ‘Wethouder in Rotterdam’ was in werkelijkheid chef drempels en inritten in klein dorp: wie is nieuwe wethouder Noordoostpolder?
  PREMIUM
  5

  ‘Wethouder in Rotterdam’ was in werkelijk­heid chef drempels en inritten in klein dorp: wie is nieuwe wethouder Noordoost­pol­der?

  Het zal niet de entree zijn waarop hij had gehoopt, als nieuwe wethouder in Noordoostpolder. René van Amersfoort werd aangekondigd als ervaren rot, met een verleden als raadslid en wethouder ‘in Rotterdam’. Het bleek te gaan om een deeltijdrol in de wijkraad van het dorpje Pernis. ,,Als er een drempel moest komen in een 30 kilometerzone, bepaalde de wijkraad waar die kwam.’’