Deze vastgoedreus uit Lelystad is volgende week even een kinderopvang: ‘Binnen twee dagen zat het vol’

VIDEOHet is de drukke week voor kerst. Vrij nemen is bijkans onmogelijk. En dan gaan ook nog eens de scholen vervroegd dicht. Het zorgt voor lichte paniek op de burelen van vastgoedverhuurder Mac3Park in Lelystad. Maar dan ontstaat het idee: waarom zelf geen kinderopvang beginnen? ,,We hebben ons wat op de hals gehaald.”

4 reacties

 • evert koekkoek

  1 jaar geleden
  Ik weet niet wat deze opvangdame bezield. Heeft ze een vergunning om onder de huidige beperkende maatregelen een opvanglocatie te openen? Wordt er aan wet en regelgeving voldaan? Ik denk ook niet dat de opvang een probleem voor de ouders die hun kind of kinderen daar stallen oplost. Ik denk eerder dat de ouders straks met een echt probleem zitten, namelijk wat moet ik na de kerstdagen met mijn besmette kinderen doen?
 • Gerrit Rin

  1 jaar geleden
  Dit is niet correct om zo deze kinderopvang te openen. De kinderopvang moet aan zeer veel strenge eisen voldoen: Opleidingen, inrichtingen, veiligheid, geshoold en vakbekwaam personeel. Zomaar hier een kinderopvang te openen zonder de bekwaamheid ondermijnt en schaad deze kinderen!
 • T. Cleton

  1 jaar geleden
  Creatief ondernemen en ik begrijp de ouders die hier gebruik van maken heel goed. Maar hier zie je ook gelijk dat “buitenschoolse” opvang wordt gesloten en dit kan dus zonder probleem worden overgenomen door een ondernemer. De ideeën van de regering, waarom scholen en opvang gesloten werden, kunnen daarmee rechtstreeks naar de prullenbak en het gewenste effect dus ook.
 • Auke de Jager

  1 jaar geleden
  Leuk 👍