Bouw distributiecentrum modereus Inditex op Lelystad Airport Business Park (LAB)Zeventig voetbalvelden. (35 hectare) Zo groot wordt het distributiecentrum van de Spaanse modereus Inditex (van oa Zara) bij Lelystad.
Volledig scherm
Bouw distributiecentrum modereus Inditex op Lelystad Airport Business Park (LAB)Zeventig voetbalvelden. (35 hectare) Zo groot wordt het distributiecentrum van de Spaanse modereus Inditex (van oa Zara) bij Lelystad. © Foto Freddy Schinkel

Distributriecentrum van Inditex in Lelystad krijgt strijkcentrale

Bij het distributiecentrum van Inditex in Lelystad komt een strijkcentrale. Hiervoor koopt het Spaanse modebedrijf, moeder van merken als Zara en Pull & Bear, nog eens 2,5 hectare grond. 

  1. Harde kritiek op tbs-kliniek: Michel B. kon tijdens verlof zijn gang gaan (en vermoordde een man in Lelystad)
    PREMIUM
    update

    Harde kritiek op tbs-kli­niek: Michel B. kon tijdens verlof zijn gang gaan (en vermoordde een man in Lelystad)

    Tbs'er Michel B. kon vanuit de Oostvaarderskliniek in Almere veel te veel zijn gang gaan. Hij vermoordde in Lelystad een 72-jarige man, terwijl hij op proefverlof was. De Inspectie Justitie en Veiligheid stelt dat de tbs-kliniek onvoldoende regie had op B.'s resocialisatie. Risico's werden genegeerd en de kliniek had niet in de gaten dat B. contact had met andere (ex-)tbs'ers, onder wie zijn mededader en het slachtoffer.

Flevoland