Archiefbeeld van een politieagent die een blaastest afneemt tijdens een controle.
Volledig scherm
Archiefbeeld van een politieagent die een blaastest afneemt tijdens een controle. © ANP

Dronken automobilist rijdt met groot licht over fietspad en komt politie tegen: ‘Onverantwoord’

Een 28-jarige automobilist is gisteravond rond half twaalf op de Wold in Lelystad aangehouden door politieagenten. Hij reed dronken op een fietspad en voerde groot licht.

6 reacties

 • F. Post

  2 maanden geleden
  Dit loopt gewoon weer met een sisser af. Wanneer wordt er nu eens echt recht gedaan in plaats van dat slappe gedoe. Straks weer een dode of zwaar gewonde. NOOIT MEER RIJDEN.
 • Paul Eijk

  2 maanden geleden
  Aan pakken dit soort onverantwoord rijdende drankorgels vandaag of morgen rijd hij iemand aan of erger, geen adres dan maar mee naar het bureau daar heb je kamertjes voor deze potentiële doodrijders!
 • Ed Noorman

  2 maanden geleden
  Wat een asociaal figuur hebben ze te pakken. Direct vastzetten, er hadden grote ongelukken kunnen gebeuren. Rijbewijs definitief afpakken, levensgevaarlijk zulke figuren achter het stuur.
 • S.A. Hoffstädt

  2 maanden geleden
  Weer een jongeman die zou moeten wachten tot zijn dertigste voor hij ook Maar begon aan rijlessen.
 • a Janssen

  2 maanden geleden
  Ach ja, de politie. In de nacht zijn er blijkbaar. Ik heb ze gisteren nog gebeld, omdat er dagelijks rond 8.15 - 8.25 uur een bromfiets met helm en geel kenteken zigzagt tussen de fietsers over fietspad bij Grietenij naar Porteum en ik het kenteken had genoteerd. Reactie van Politie: u kunt alleen melding maken van gevaarlijk weggedrag als u al uw gegevens bij ons achterlaat. Nou nee bedankt. Maar wel goed om te lezen dat ze in de nacht het fietspad bewaken. Echt top!