Volledig scherm
Bijzondere leus op gevel verpakkingsbedrijf Lelystad © Wierd Massink

Finaleplaats voor slechtste bedrijfsslogan uit Lelystad

'Voor iedere gleuf een doos' is doorgedrongen tot de finale van De slechtste slogan van 2017. Het Lelystadse bedrijf Moniss verpakkingsmaterialen gebruikte deze slagzin.

De concurrentie bestaat uit 'Alles om uw poes mee te verwennen. Ook als u een kater heeft' van 4 Cats kattenspeciaalzaak uit Amsterdam en 'Van kop tot kont, worst in de mond' van de worstenbroodjes van molen De Korenbloem uit Mill. 

In de afgelopen week zijn door 7.757 stemmers in totaal 12.193 stemmen uitgebracht op 10 genomineerde slogans. Hoeveel stemmen de finalisten tot nu toe kregen is onbekend. 

De winnaar wordt op 30 december bekendgemaakt in De Avond van de Taal po NPO 2. De slechte slogan krijgt als prijs de Blauwe Tegel.

  1. Lot VVD-raadslid Lelystad nog onbeslist  na omstreden tweet

    Lot VVD-raads­lid Lelystad nog onbeslist na omstreden tweet

    Nog steeds is niet bekend wat er gaat gebeuren met VVD-raadslid Bart Schopman uit Lelystad. De VVD in Lelystad en Schopman maken gebruik van een 'afkoelingsperiode’, nadat de laatste een omstreden tweet de wereld instuurde. Dat zegt Fractievoorzitter Dennis Grimbergen na een overleg dat hij maandagavond voerde met Schopman. Donderdag wordt bekend of en welke maatregelen volgen. Grimbergen: ,,Er zijn verschillende opties. Welke dat zijn ga ik niet zeggen.”

Flevoland