Bijzondere leus op gevel verpakkingsbedrijf Lelystad
Volledig scherm
Bijzondere leus op gevel verpakkingsbedrijf Lelystad © Wierd Massink

Finaleplaats voor slechtste bedrijfsslogan uit Lelystad

'Voor iedere gleuf een doos' is doorgedrongen tot de finale van De slechtste slogan van 2017. Het Lelystadse bedrijf Moniss verpakkingsmaterialen gebruikte deze slagzin.

De concurrentie bestaat uit 'Alles om uw poes mee te verwennen. Ook als u een kater heeft' van 4 Cats kattenspeciaalzaak uit Amsterdam en 'Van kop tot kont, worst in de mond' van de worstenbroodjes van molen De Korenbloem uit Mill. 

In de afgelopen week zijn door 7.757 stemmers in totaal 12.193 stemmen uitgebracht op 10 genomineerde slogans. Hoeveel stemmen de finalisten tot nu toe kregen is onbekend. 

De winnaar wordt op 30 december bekendgemaakt in De Avond van de Taal po NPO 2. De slechte slogan krijgt als prijs de Blauwe Tegel.

  1. Operaties St Jansdal geannuleerd in Harderwijk na  corona-uitbraak op verpleegafdeling
    PREMIUM

    Operaties St Jansdal geannu­leerd in Harderwijk na corona-uit­braak op verpleegaf­de­ling

    Door een corona-uitbraak op een verpleegafdeling in ziekenhuis St Jansdal in Harderwijk - waarbij zowel patiënten als medewerkers zijn betrokken - moet het ziekenhuis gedeeltelijk weer ingeplande reguliere zorg alsnog staken. Tot en met 29 mei wordt een aantal niet-spoedeisende, geplande operaties geannuleerd op alle locaties van het ziekenhuis. De spreekuren op de poliklinieken gaan vooralsnog wel gewoon door.

Flevoland