ANP / ANP
Volledig scherm
© ANP / ANP

Gewonde bij steekincident bij tankstation Almere

Bij een steekincident bij een tankstation aan de Havendreef in Almere is maandag rond 20.45 uur een man gewond geraakt. Mogelijk is er een verband met een diefstal uit het nabijgelegen Ibis-hotel, dat schuin tegenover het tankstation gevestigd is.

 1. René legde speciaal buitensportveld voor Koningsdag aan (en dat is lang niet de enige): ‘Voelen ons beetje miskend’
  PREMIUM
  met video

  René legde speciaal buiten­sport­veld voor Koningsdag aan (en dat is lang niet de enige): ‘Voelen ons beetje miskend’

  Voetballen en basketballen op pleinen met glad asfalt of scheve tegels is verleden tijd. Die overtuiging heeft René Bronwasser. Met een speciale vloer boort zijn bedrijf Royal Campen vanuit Swifterbant een gat in de markt aan. Het voorlopige hoogtepunt is een heuse blikvanger in Rotterdam: ,,Met graffiti en hiphop moet een uitdagende omgeving aanzetten tot bewegen.”
  Swifterbant
 2. Oudere vrouw uit Lelystad drukt alarmbel in na verkrachting door Saba (29): ‘Ik was machteloos’
  PREMIUM
  4

  Oudere vrouw uit Lelystad drukt alarmbel in na verkrach­ting door Saba (29): ‘Ik was machteloos’

  Het moet volgens de officier van justitie het horrorscenario zijn van elke vrouw: verkracht worden in je eigen huis. Het overkwam een bijna 70-jarige vrouw uit Lelystad op 1 oktober vorig jaar. De 29-jarige Saba Z. klopte bij haar aan, overmeesterde de vrouw en verkrachtte haar bruut. ‘Ze was met haar 1,55 meter kansloos tegen de fysieke overmacht van deze man’, zei de aanklager vandaag in de rechtszaal.
  Lelystad