Volledig scherm
© DS

Groei Lelystad Airport kans of bedreiging? Geef jouw mening!

EnquêteEr is veel te doen om de uitbreiding van Lelystad Airport tot vakantievliegveld. Veel mensen zijn ongerust over de lage vliegroutes boven Overijssel en Gelderland, anderen zien juist economische kansen nu het kleine vliegveld in Lelystad mag groeien tot tweede luchthaven van het land. 

De Stentor is benieuwd naar uw mening en houdt daarom een enquête. Wat vindt u van de uitbreiding van Lelystad Airport? Ziet u het nieuwe vakantievliegveld als een lust of een last voor deze regio? En wat vindt u van de lage vliegroutes boven Oost-Nederland? 

Door de vragenlijst in te vullen wil de redactie een goed beeld krijgen van wat er onder inwoners van deze regio leeft als het over de uitbreiding van Lelystad Airport gaat. Over de resultaten van de enquête maakt de redactie verhalen die u over enige tijd kunt teruglezen in onze krant en op deze site.

Vul de enquête in op: destentor.nl/enquete 

De Stentor nieuwsapp, download nu! Klik hier voor iOS of hier voor Android!
  1. Lot VVD-raadslid Lelystad nog onbeslist  na omstreden tweet

    Lot VVD-raads­lid Lelystad nog onbeslist na omstreden tweet

    Nog steeds is niet bekend wat er gaat gebeuren met VVD-raadslid Bart Schopman uit Lelystad. De VVD in Lelystad en Schopman maken gebruik van een 'afkoelingsperiode’, nadat de laatste een omstreden tweet de wereld instuurde. Dat zegt Fractievoorzitter Dennis Grimbergen na een overleg dat hij maandagavond voerde met Schopman. Donderdag wordt bekend of en welke maatregelen volgen. Grimbergen: ,,Er zijn verschillende opties. Welke dat zijn ga ik niet zeggen.”

Flevoland