De politie heeft de auto ingenomen van hardleerse automobilist zonder rijbewijs.
Volledig scherm
De politie heeft de auto ingenomen van hardleerse automobilist zonder rijbewijs. © Rijnhout Media

Hardleerse automobilist (27) uit Lelystad maakt het wel heel bont, politie grijpt in na achtervolging

Rijden zonder rijbewijs, met drugs op achter het stuur en dan ook nog eens vluchten voor de politie. Een 27-jarige automobilist uit Lelystad maakte het maandagavond wel heel erg bont. En dat was niet voor het eerst. 

9 reacties

 • Fincent Artist

  5 maanden geleden
  Ieder mens heeft het recht om fouten te maken! Ieder mens heeft de plicht het bijbehorende “les” te leren. Met uitstel of direct je niet. Geleerd worden zal deze, nu of later. Zo “fout” niet voor niets is gemaakt.
 • Willem Heerema

  5 maanden geleden
  Respect voor de Politie. Overigens mag wat mij betreft het opvallende en onopvallende verkeerstoezicht worden uitgebreid want het is steeds meer een wild- west in het verkeer. Opvallend is ook dat steeds minder gebruik wordt gemaakt van richtingaanwijzers. De overheid is aan zet.
 • evert koekkoek

  5 maanden geleden
  @ Konink, misschien had de bestuurder zijn rijbewijs nog toen hij deze auto kocht? En ja mee eens, de politie heeft het druk genoeg. Maar een lekkere achtervolging is ook niet te versmaden.
 • Mo Konink

  5 maanden geleden
  "De auto viel op toen deze door de kentekenherkenning bij Harderwijk reed." Dan word je dus al in de gaten gehouden? Vanwege "Volgens gegevens heeft de eigenaar van de auto geen rijbewijs". Dus dan wordt je in de gaten gehouden totdat ze je (weer) pakken. De vraag is waarom je überhaupt eigenaar mag zijn van een auto als je geen rijbewijs hebt? Wellicht dat er uitzonderingen zijn maar die kun je dan checken bij verkoop. Ik dacht dat de politie het druk genoeg heeft....
 • R. Gerritsen

  5 maanden geleden
  Intussen loopt de man alweer vrij rond.