Volledig scherm
Het certificaat voor de gemeente Lelystad. © [FOTOBRON]foto Fotostudio Wierd

Honderdste partner Werkbedrijf Lelystad

LELYSTAD - Tijdens een feestelijke bijeenkomst vrijdag bij het Werkbedrijf Lelystad (WBL) werden werkgevers benoemd tot Partner van Werkbedrijf Lelystad.

Wethouder John van den Heuvel overhandigde samen met de directeur van WBL, Onno Vermooten, een certificaat en muurschild aan burgemeester Ina Adema, die deze namens gemeente Lelystad, de honderdste Partner van Werkbedrijf Lelystad, in ontvangst nam.

Ina Adema: "Het is mooi om te zien dat er hier, vanuit het Werkbedrijf Lelystad samen met partners en in een doorlopende lijn van onderwijs naar werk, ontzettend veel aan wordt gedaan om mensen aan werk te helpen. Het hebben van werk geeft richting aan je leven en geeft je iets om trots op te zijn en dat is ontzettend belangrijk.''

Werkbedrijf Lelystad begeleidt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar werk. Samenwerken met het plaatselijke bedrijfsleven is hierbij uitermate belangrijk. Veel werkgevers uit Lelystad hebben een kans geboden aan bijstandsgerechtigde stadsgenoten door ze een contract te geven. Deze ondernemers dragen bij aan een groeiende regionale economie. Een economie waarin mensen meedoen en niet langs de zijllijn staan. Reden voor Werkbedrijf Lelystad om ze tot Partner van Werkbedrijf Lelystad te benoemen.

Flevoland