Volledig scherm
Man met mes, steekwapen, steekpartij. © Shutterstock

Jongen (18) in ziekenhuis na steekpartij in Lelystad, politie zoekt getuigen waaronder vrouw met hondje

Een 18-jarige jongen uit Lelystad is op dinsdag 10 december in zijn woonplaats neergestoken op de Jolbrug. Hij ligt sindsdien in het ziekenhuis. De politie zoekt getuigen van het incident, waaronder een vrouw met een hondje.

Het steekincident waarbij de jongen dusdanig gewond raakte dat hij naar het ziekenhuis moest, vond die dinsdag plaats omstreeks 17.45 uur.

Onderzoek

De mogelijke getuige waar de politie naar op zoek is, liet rond dat tijdstip haar hond uit in de directe omgeving van de brug. Het zou gaan om een klein hondje met een lichtgevende halsband. Dat liet de politie weten via haar Facebookpagina.

Politie woordvoerster Shirien Elsaid: ,,Verder doen wij in het belang van ons onderzoek nog geen mededelingen over deze zaak.’’

  1. Ziekte en juridisch gesteggel rond rechtszaak overval Kampen zorgt voor maanden oponthoud
    PREMIUM
    video

    Ziekte en juridisch gesteggel rond rechtszaak overval Kampen zorgt voor maanden oponthoud

    De behandeling van de rechtszaak rond de brute overval op een hoogbejaard echtpaar in hun woning aan de Sint Nicolaasdijk in Kampen vorig jaar heeft vandaag onverwachts geleid tot een maandenlange vertraging. De melding dat een van de advocaten ziek was leidde tot een uren durende juridische discussie waarbij de rechtbank voor het blok werd gezet en niet anders kon beslissen dan de strafzaak uit te stellen voor drie maanden.

Flevoland