Krachtpatser Patricia dankt bijnaam aan haar imposante rug: ‘Trainde in coronatijd met boomstammen’

Met videoZe mocht zich al eens de sterkste van Nederland noemen, zette in het Italiaanse Turijn het wereldrecord bicepcurlen op haar naam en draait haar hand niet om voor een deadlift van 250 kilo. Niet gek dat Patricia Smit (38) uit Lelystad, bijnaam Miss Silverback, haar deelname aan De Sterkste Vrouw van Nederland zondag in het Brabantse Best met vertrouwen tegemoet ziet.

1 reactie

 • Ben van Werven

  4 dagen geleden
  Prachtig, grote waardering, maar levensmethodiek, training etc. lijkt me moeilijk te combineren met een baan. En dan de kosten (naar Turijn, gehele dag naar Best) Kennelijk een goeie business. Het zei haar gegund.!
 1. Geen treinen tussen Lelystad en Dronten, wel bussen met Kroatische chauffeurs: ‘Keine trein, fahre Ich’
  PREMIUM

  Geen treinen tussen Lelystad en Dronten, wel bussen met Kroatische chauffeurs: ‘Keine trein, fahre Ich’

  De grote stroomstoring van 2 september zorgt aanhoudend voor problemen op het spoor tussen Lelystad en Dronten. Tot medio december rijden er geen treinen. Eerder deze week regende het klachten over mensen die bij de stations in Dronten en Lelystad urenlang stonden te wachten op bussen die niet kwamen. Vrijdag lijkt het beter te gaan in Dronten, al hoef je geen hulp te verwachten van de buschauffeur, want hij verstaat geen Nederlands.