Luchtfoto van Lelystad Airport. Alles is klaar om vakantiegangers en hun vluchten te ontvangen. Maar of het er van komt in 2022?
Volledig scherm
PREMIUM
Luchtfoto van Lelystad Airport. Alles is klaar om vakantiegangers en hun vluchten te ontvangen. Maar of het er van komt in 2022?

Lelystad Airport komt er wel, Lelystad Airport komt er niet, Lelystad Airport komt er wel, Lelystad Airport...

De 22 van 2022Een Cessna is vergeleken met een vakantiecharter een vliegtuigje. Op Lelystad Airport kan iedere hobbyist zich echter uitleven op een heuse start- en landingsbaan voor échte piloten met échte verkeersleiders! Met dank aan een luchthaven die steeds meer wegheeft van een luchtkasteel.

18 reacties

 • Winny lieverst

  4 maanden geleden
  Er wordt door corona toch minder gevlogen vanaf Schiphol. Waarom dan dit vliegveld openen en nog wel zonder milieuvergunning? Ik heb jaren onder de aanvliegroute van de Buitenveldertbaan gewoond en onder meer daarvoor ben ik verhuisd naar Flevoland. Er zijn in de Randstad huizen gebouwd toen er misschien maar 200.000 vliegbewegingen per jaar waren en de mensen die er nu of nog steeds in wonen hebben de overlast. Gewoon minder vliegen, dat is beter voor de volksgezondheid en het milieu.
 • R. Gerritsen

  4 maanden geleden
  Doe het vliegveld nu maar eens een keer open. Het heeft nu al lang genoeg geduurd.
 • R Peters

  4 maanden geleden
  Andre@zullen we maar zeggen, ieder zijn meug. Ik voel me fijn in het Oosten van het land en ben geen stadsmens. 2x een weekje Texel in het jaar vind ik heerlijk, maar daar blijft het ook bij. Amsterdam trekt mij niet, te druk en te vies en te groot. Geniet van uw leven in het Westen van het land, dan doe ik dat in het Oosten. Het liefst zonder Lelystad Airport.
 • Andre Eggerding

  4 maanden geleden
  @ R Peters,helaas moet ik je teleurstellen. De overlast van Schiphol valt reuze mee. De vliegtuigen zijn stiller geworden. De aanvliegroutes mijden de dorpskernen. Ik kan hier met mijn boot prachtige vaartochten maken naar Amsterdam,Haarlem,Leiden en Den Haag. Ook de meren zijn hier prima en rustige recreatie plekken. Heerlijk fietsen in de duinen. Dichtbij het strand. We hebben hier alles. Op de Veluwe kan ik niet varen. In de Achterhoek kan ik alleen heen en terug dezelfde route varen.
 • R Peters

  4 maanden geleden
  Andre@ dat is heel naar voor jou en zullen we maar zeggen domme pech, dat het zo uit de hand is gelopen met Schiphol. Jij weet wat voor ellende het is. Ik zou zeggen kom naar de Veluwe Salland, Twente, de Achterhoek en geniet van de rust en de mooie natuur. Moeten we dat verpesten voor vakantievierend Nederland. En anders kom hier gezellig wonen, banen genoeg.

Flevoland