Volledig scherm
PREMIUM
© ANP XTRA

Man spuugt in gezicht bedrijfsleider Albert Heijn in Lelystad omdat hij geen bier mag kopen

Een 28-jarige man uit Lelystad werd woensdag zo boos op een bedrijfsleider van Albert Heijn, dat hij hem heeft bespuugd. Dat is zeker in deze tijd met de coronacrisis uit den boze, vindt de rechter. De rechtbank Midden-Nederland veroordeelde hem vandaag tijdens een supersnelrechtzitting tot een werkstraf van 40 uur.

Het liep woensdagavond rond sluitingstijd uit de hand bij de supermarkt aan de Passage in Lelystad. Omdat het negen uur ’s avonds was, had het personeel de ingang afgesloten. De man liep via de uitgang naar binnen en stapte over een gesloten kassa-hekje heen. Hij pakte twee blikken bier en wilde afrekenen.

  1. Operaties St Jansdal geannuleerd in Harderwijk na  corona-uitbraak op verpleegafdeling
    PREMIUM

    Operaties St Jansdal geannu­leerd in Harderwijk na corona-uit­braak op verpleegaf­de­ling

    Door een corona-uitbraak op een verpleegafdeling in ziekenhuis St Jansdal in Harderwijk - waarbij zowel patiënten als medewerkers zijn betrokken - moet het ziekenhuis gedeeltelijk weer ingeplande reguliere zorg alsnog staken. Tot en met 29 mei wordt een aantal niet-spoedeisende, geplande operaties geannuleerd op alle locaties van het ziekenhuis. De spreekuren op de poliklinieken gaan vooralsnog wel gewoon door.

Flevoland