Volledig scherm
Michel Boerebach met partner Angela en zoon Lyns bij de presentatie van ‘Hoi Papa’. © Walter van Zoeren

Michel Boerebach even terug bij SV Lelystad'67 voor signeersessie

Michel Boerebach is zaterdag even terug bij zijn oude club SV Lelystad’67 om zijn boek ‘Hoi Papa’ te signeren. 

Boerebach speelde er in de jeugd, keerde in 1999 even terug om het eerste elftal te helpen en maakte vanaf 2005 zeven jaar deel uit van het derde elftal, een vriendenteam. Over deze periode spreekt hij in ‘Hoi Papa’ uitgebreid met voormalig ploeggenoot Sander van den Berg. Het gaat ook over zijn broer René, ‘Mister SV Lelystad’, die eerder dit jaar op 52-jarige leeftijd overleed.

Worsteling 

Het boek, geschreven door Eddy van der Ley, gaat over de worsteling met het verlies van Lesley en Sven, de zoontjes van Boerebach die in 2003 omkwamen bij een auto-ongeluk. Om de pijn te verzachten, bezocht Boerebach psychiaters en lotgenoten, schreef hij gedichten en columns, maar vluchtte ook in de drank. Inmiddels kan de ex-profvoetballer (onder meer GA Eagles en PSV) weer van het leven genieten. 

Het boek is zaterdag verkrijgbaar in de kantine van SV Lelystad’67, de signeersessie begint meteen na de wedstrijd SV Lelystad'67-Renswoude, pakweg om 16.30 uur. 

  1. Stranden, hotels en vermaakscentra moeten van Lelystad een echte kustplaats maken
    PREMIUM

    Stranden, hotels en vermaaks­cen­tra moeten van Lelystad een echte kustplaats maken

    Doorgroeien van tachtig- naar honderdduizend inwoners en van drie naar vijf miljoen toeristen per jaar. Om die ambitie waar te kunnen maken heeft Lelystad een Kustvisie ontwikkeld, die de stad moet neerzetten als een aantrekkelijke kustplaats en ‘hoofdstad van de nieuwe natuur’. De nieuwe visie beschrijft hoe de kust tussen Oostvaardersplassen en Máximacentrale zich tot 2030 moet ontwikkelen.

Flevoland