Nelson in het tv-programma 'Danny op straat' in gesprek met Danny Ghosen.
Volledig scherm
PREMIUM
Nelson in het tv-programma 'Danny op straat' in gesprek met Danny Ghosen. © NTR

'Nederland Pedovrij' houdt actie tegen Nelson (25) in Lelystad

videoActiegroep ‘Nederland Pedovrij’ roept op om komende zaterdag actie te gaan voeren in Lelystad bij pedo-activist Nelson. ,,Ik word bedreigd, maar ik voel mij wel veilig. Ik wil best weggaan”, zegt de 25-jarige Nelson, die ervoor pleit om seks met kinderen legaal te maken.

 1. Heel even naar huis om babyspullen te halen in hermetisch afgesloten buurt Lelystad: ‘Werd bijna misselijk van de stank’
  PREMIUM
  video

  Heel even naar huis om babyspul­len te halen in hermetisch afgesloten buurt Lelystad: ‘Werd bijna misselijk van de stank’

  Snel onder het lint door, thuis luiers en flesjes pakken voor de baby en gauw weer weg. Het huis van Lisa-Marie en Yorick Wapstra valt onder het buurtje in de Punter in Lelystad dat - opnieuw - hermetisch afgesloten is vanwege de mysterieuze stof in het riool die voor (stank)overlast zorgt. ,,Ja, ik had me Moederdag iets anders voorgesteld", zegt Lisa-Marie.
 2. Woeste tv-kijkers zoeken pedofiel op na NPO-uitzending, politie grijpt in
  Play
  nelson reageert

  Woeste tv-kij­kers zoeken pedofiel op na NPO-uitzending, politie grijpt in

  Een klein groepje mensen heeft gisteravond bij een woning in Lelystad gedemonstreerd naar aanleiding van de geruchtmakende aflevering van het NPO-programma Danny op straat. In de aflevering liet pedoactivist Nelson weten een politieke partij te willen oprichten om zo seks met kinderen legaal te maken. Kijkers reageerden woest en wilden de activist confronteren met zijn uitspraken. ,,Ik krijg plaatsvervangende schaamte van die mensen”, zegt Nelson tegen deze site.
 1. Pauw over interview Máxima: "Alles is ook enigszins intimiderend'
  Play

  Pauw over interview Máxima: "Alles is ook enigszins intimide­rend'

 2. Partijen moeten nu al kleur bekennen over coalitie
  Play

  Partijen moeten nu al kleur bekennen over coalitie

Flevoland