Volledig scherm
De A6 in de richting Almere is komende nacht tussen Urk en Lelystad afgesloten voor verkeer in verband met vervanging van de deklaag van asfalt. © Google Maps

Omrijden door onderhoud op A6

De A6 tussen de afslagen Urk en Lelystad-Noord is in de richting van Almere komende nacht afgesloten voor verkeer.

De weg is tussen 20.00 uur vanavond en woensdagmorgen 06.00 uur dicht in verband met onderhoudswerkzaamheden, meldt Rijkswaterstaat. Op een aantal plaatsen wordt de deklaag van het asfalt vervangen. 

Ook oprit 13 bij Urk, afrit 12 bij Swifterbant en afrit 11 bij Lelystad-Noord zijn afgesloten. 

Half uur

Rijkswaterstaat adviseert weggebruikers om rekening te houden met omleidingsroutes en een extra reistijd van ongeveer een half uur. Door onvoorziene omstandigheden kunnen werkzaamheden worden uitgesteld.

  1. VVD en erfgoedvereniging schieten Catalina te hulp

    VVD en erfgoedver­e­ni­ging schieten Catalina te hulp

    Zowel erfgoedvereniging Bond Heemschut als VVD-Kamerlid Remco Dijkstra maken zich zorgen over het dreigende vertrek van Nederlands enige nog vliegende Catalina vliegboot. Naar aanleiding van publicaties in deze krant heeft Dijkstra schriftelijke vragen gesteld aan minister Cora van Nieuwenhuizen (Infrastructuur en Waterstaat). Bond Heemschut dringt er bij minister Ingrid van Engelshoven (OCW) op aan subsidie beschikbaar te stellen om het toestel in Nederland te houden.

Flevoland