Volledig scherm
Het cadeautje van postbode Kadir. © Olav Straatten

Postbode Kadir verrast kersverse ouders met kraamcadeautje

Postbezorger Kadir wist na een aantal pakketjes die hij in Lelystad moest afleveren genoeg: dit stel is in verwachting. Toen het meisje eenmaal geboren was, besloot Kadir iets anders rond te brengen dan de post. Hij kwam aan de deur met een kraamcadeautje, speciaal voor de kleine. 

Olav Straaten postte afgelopen zaterdag het opmerkelijke bericht op Facebook. 'Graag willen wij een medewerker van jullie even flink in het zonnetje zetten, zijn naam is Kadir en bezorgt bij ons in Lelystad', schrijft de kersverse vader. Hij schrijft dat hij zijn bezorger altijd al een aardige kerel vond, maar 'wat er vandaag gebeurde slaat werkelijk alles'.  

Het stel hoopt dat hun favoriete postbode de waardering krijgt van PostNL die hij verdient. 'Wat mij betreft een medewerker waar jullie trots op mogen zijn!' De facebookpost heeft inmiddels al meer dan 21 duizend likes binnengesleept. 

Quote

Wat mij betreft een medewerker waar jullie trots op mogen zijn!

Olav Straatten

Reactie PostNL

PostNL heeft inmiddels gereageerd: 'Wat een superleuk bericht om te krijgen, Olav en Jeanet! Allereerst nog van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie dochter, gaat alles goed met haar? Ten tweede, ik wil jullie compliment dolgraag doorgeven, hiervoor heb ik enkel nog je postcode, huisnummer, telefoonnummer en e-mailadres nodig. Deze kan je in een privébericht even sturen. Ik zie je gegevens graag tegemoet, zodat we samen Kadir zijn dag een stuk leuker kunnen maken! PS: wat een enorm leuk cadeautje heeft hij jullie gegeven. Groetjes!' 

Flevoland