Chef-kok Sharon de Miranda bij Food Forum.
Volledig scherm
PREMIUM
Chef-kok Sharon de Miranda bij Food Forum. © Maarten Feenstra

Sharon maakt 80 recepten voor het Flevolandse Kookboek en steekt boeren hart onder de riem

Met het Flevolandse Kookboek zet de provincie boeren(bedrijven) en hun producten in de schijnwerpers. Chef-kok Sharon de Miranda uit Almere dook de provincie in en kwam terug met tachtig recepten. De presentatie vond gisteren plaats bij Boerkok in Lelystad.

  1. Heemschut ziet te veel erfgoed tegen de vlakte gaan in Flevoland: ‘Ontwikkelaars vinden dat makkelijker’
    PREMIUM

    Heemschut ziet te veel erfgoed tegen de vlakte gaan in Flevoland: ‘Ontwikke­laars vinden dat makkelij­ker’

    Flevoland heeft te weinig oog voor haar erfgoed. Te veel historische panden gaan tegen de vlakte, vindt Erfgoedvereniging Heemschut. Deze organisatie roept de provinciale politiek op om zowel bijzondere gebouwen als het landschap beter te beschermen. Flevoland kan op dit gebied een voorbeeld nemen aan Noord-Holland en Drenthe. ,,Ontwikkelaars denken vaak: sloop is makkelijker.’’