219 kilo illegaal vuurwerk in een slaapkamer aan de Schouw in Lelystad
Volledig scherm
PREMIUM
219 kilo illegaal vuurwerk in een slaapkamer aan de Schouw in Lelystad © Politie

Slaapkamer in Lelystad vol vuurwerk: ‘Als dit misgaat, kunnen in straal van 100 meter ruiten sneuvelen’

Doordat agenten 12 kilo illegaal vuurwerk in een auto vonden, is de politie op een grote hoeveelheid vuurwerk gestuit. In een slaapkamer aan de Schouw in Lelystad lag 219 kilo zwaar illegaal vuurwerk opgeslagen.

1 reactie

 • Hans van Dijk

  3 maanden geleden
  Sommige gasten in ons land, schijnen het verstand, en het verantwoordelijkheidsgevoel te hebben van een stoeptegel. Opsluiten die gasten. Levensgevaarlijke Dombo,s.
 1. Lelystad’67 leeft nog, maar de nieuwe voorzitter Oostweegel staat wel voor een flinke uitdaging: ‘Niemand is groter dan de club’
  PREMIUM

  Lelystad’67 leeft nog, maar de nieuwe voorzitter Oostweegel staat wel voor een flinke uitdaging: ‘Niemand is groter dan de club’

  Een doorstart in de vierde klasse, een nieuwe trainer en tientallen jongens die zich al hebben aangemeld om bij het eerste team te komen voetballen. De eerste stappen in de goede richting zijn gezet door Roy Oostweegel, de nieuwe voorzitter van SV Lelystad’67. Maar hij benadrukt dat de voetbalclub nog een hele lange weg te gaan heeft. ,,We zijn dit jaar knock-out geslagen.”
  Lelystad