Bemanningsleden bevestigen de slang waarmee lucht het ruim ingeblazen wordt aan een grote ventilator. De dampen kunnen er dan uit worden geblazen.
Volledig scherm
PREMIUM
Bemanningsleden bevestigen de slang waarmee lucht het ruim ingeblazen wordt aan een grote ventilator. De dampen kunnen er dan uit worden geblazen. © Dingena Mol

Snelle oplossing varend ontgassen in Flevoland uit zicht: ‘Doen wel morele oproep’

Schepen kunnen de komende tijd door blijven gaan met het lozen van kankerverwekkende stoffen op het IJsselmeer langs de Flevokust. Minister Barbara Visser (Infrastructuur en Waterstaat) doet wel een ‘morele oproep’ aan schippers om ermee te stoppen. Dit zei ze bij een gesprek met Flevolands gedeputeerde Cora Smelik over het hoogopgelopen conflict.

0 reacties

  1. Herseninfarct én corona: Cynthia lag op het randje, maar dochter Jewel schoot te hulp. ‘Ze is mijn alles’
    kerstengel | video

    Hersenin­farct én corona: Cynthia lag op het randje, maar dochter Jewel schoot te hulp. ‘Ze is mijn alles’

    Wie is jouw kerstengel van 2021? Die vraag stelden we onlangs aan jullie, onze lezers. We zochten naar bijzondere, persoonlijke verhalen uit de regio. Naar mensen die voor elkaar klaarstonden, voor elkaar door het vuur gingen. Vandaag het aangrijpende verhaal van Cynthia. Ze vreesde voor haar leven, maar dochter Jewel trok haar door een moeilijke periode.

Flevoland