Foto ter illustratie.
Bewoners van de Beukenhof in Lelystad zeggen al zestien maanden last te hebben van het brommende geluid dat de jacuzzi van de buren zou veroorzaken.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. Bewoners van de Beukenhof in Lelystad zeggen al zestien maanden last te hebben van het brommende geluid dat de jacuzzi van de buren zou veroorzaken. © Gravestate Makelaardij

Stel uit Lelystad is brommende jacuzzi van buren spuugzat: ‘Wij zijn ten einde raad’

Een brommend geluid dat zorgt voor druk op de oren en de borst. Een stel dat woont aan de Beukenhof in Lelystad zegt al zestien maanden enorm veel last te hebben van het geluid dat de jacuzzi van de achterburen dag en nacht produceert. Het gevolg: slaapproblemen die hun tol beginnen te eisen bij allebei. ,,Wij zijn ten einde raad.’’

14 reacties

 • Ad Garnaal

  2 maanden geleden
  Wat dachten jullie van de rijdende rechter. Dan beiden houden aan de uitspraak. Dan is het opgelost. ik kijk uit naar de uitzending.
 • Marcel Bekhof

  2 maanden geleden
  Beste JG. Visser, niet zo leuk van u om kritiek te hebben op het schrijfsel van Jelmer, hij heeft zoals zo velen dikke vingers en een heel klein toetsenbordje 🤣.
 • evert koekkoek

  2 maanden geleden
  Ik adviseer om gewoon de stekker uit het stopcontact te trekken. Al een keer geprobeerd de boel te saboteren door de kabel door te knippen?
 • Rik Westra

  2 maanden geleden
  De buren zijn vast jaloers dat zij niet zo,n heerlijke Spa hebben. Advies, laat de buren ook mee genieten in de Spa.
 • marianne van Dijk steenbergen

  2 maanden geleden
  Verstandig om samen als buren tot een oplossing te komen dan de rechter te laten oordelen
 1. Provincies gaan wolvenschade aan waakhonden vergoeden, ook vergoeding voor aanval goudjakhals

  Provincies gaan wolvenscha­de aan waakhonden vergoeden, ook vergoeding voor aanval goudjak­hals

  Veehouders kunnen vanaf deze maand een vergoeding krijgen voor een kuddebeschermingshond die door een wolf wordt gedood of verwond. Tot nu toe viel deze schade buiten de regeling die provincies sinds 2019 hanteren voor het vergoeden van wolvenschade. BIJ12, de organisatie die onder meer wolvenschade voor de provincies afhandelt, heeft de richtlijnen voor de schadevergoeding enigszins versoepeld in afwachting van het nieuwe Interprovinciaal Wolvenplan dat in de maak is.