De Tesla-rijder vond dat-ie wel wat harder mocht rijden. (Auto op de foto is ter illustratie)
Volledig scherm
De Tesla-rijder vond dat-ie wel wat harder mocht rijden. (Auto op de foto is ter illustratie) © Roland Tameling / Politie Lelystad

Tesla-rijder vindt dat hij 30 kilometer te hard mag rijden bij Lelystad: ‘Ik stoot niets uit’

Een automobilist (40) reed vanochtend 30 kilometer per uur te hard over de A6 van Lelystad naar Almere. Na twee snelheidsmetingen plukte een motoragent de man van de weg. Opvallend genoeg vond de bestuurder dat hij het recht heeft om harder te rijden dan is toegestaan.  

10 reacties

 • Karel kloosterman

  1 jaar geleden
  Agent heeft groot gelijk. Electrische auto's zijn ook milieu vervuilend. En al die subsidies. Laten wij stoppen met deze onzin. Las Europa stoot zo 6% a7% uit. En Azië en China wordt de 1na de andere steenkolen centrales gebouwd. Wij de maatschappij worden onnodig belast met deze onzin. Zie energie prijzen en brandstof prijzen. Timmermans en kornuiten moeten eens goed nadenken wat zij veroorzaken. Minder windmolens. En steek het geld in bijvoorbeeld kernenergie. En waterstof
 • Sjaak Harlemans

  1 jaar geleden
  Hij stoot wel wat uit Namelijk alleen maar onzin.
 • Bert Houwers

  1 jaar geleden
  Wat een kutreden van deze man, zijn auto heeft deze uitstoot in de fabriek al gedaan. Trouwens de hoeveelheid fijnstof die een elektrische auto vrijlaat is vele malen hoger dan mijn dieseltje. Het is ook weer ronduit belachelijk dat volgend jaar deze auto's nog weer zwaar gesubsidieerd worden. Wanneer beseffen de milieufreaks eindelijk eens dat elektrisch rijden juist heel milieu vervuilend is???
 • Wim Kuijvenhoven

  1 jaar geleden
  Een stukje gevaarzetting. Je moet het maar kunnen verzinnen maar dat lukt de geüniformeerde belastingdienst wel.
 • J. Albers

  1 jaar geleden
  Hoezo Jan Engel? Ik leef al 70 jaar in NL en wat ik zie is dat NL volgeplempt wordt met regeltjes, regeltjes en als dat is geweest nog meer regeltjes. Al die gesubsidieerde link activistische clubjes hier maken tegenwoordig de dienst uit en Rutte & co lopen aan hun handje. Mag ik zelf, als ik het ergens niet mee eens ben, dat melden? (Zonder dat er dan een linkse snotneus zoals jij is die dan zegt dat ik dan maar weg moet uit NL)