Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP

Vermist meisje (15) in Lelystad na een dag terecht

Een vermist 15-jarig meisje in Lelystad is weer terecht. Het meisje was in totaal bijna een etmaal spoorloos.

Het meisje werd maandagmiddag tegen 15.00 uur voor het laatst gezien op Grietenij. Sindsdien werd niets meer van haar vernomen. Burgernet werd gisteravond tegen 22.00 uur ingeschakeld om de spoorloze tiener met hulp van het publiek op te sporen. Bij het bericht werd een signalement van het meisje verspreid. De zoektocht leidde gisteravond nog niet tot het aantreffen van de tiener.

,,Wij lopen alle lijnen na en daarmee beperken wij ons niet tot Lelystad. Wij hopen dat ze snel weer terecht is,’’ liet een politiewoordvoerder dinsdagochtend nog weten. De politie Flevoland meldde enkele uren later dat het meisje terecht is. Waar het meisje werd gevonden heeft de politie niet bekend gemaakt.

  1. Gedeputeerde Hofstra: ‘Strengere stikstofregels Flevoland niet bedoeld om Lelystad Airport vlot te trekken’

    Gedeputeer­de Hofstra: ‘Strengere stikstofre­gels Flevoland niet bedoeld om Lelystad Airport vlot te trekken’

    Het handhaven van de strengere stikstofregels in Flevoland is in het belang van de hele provincie. Dat stelt gedeputeerde Harold Hofstra, die in tegenstelling tot zijn collega’s in onder meer Overijssel en Gelderland de net afgesproken strengere maatregelen niet introk. ,,Dan zouden we alles op slot zetten, we wilden met deze maatregelen juist de vergunningverlening weer vlot trekken, Flevoland-breed. Zonder die beleidsregels staat alles stil, dat vonden wij onverantwoord en wij hebben een algemeen belang om dat weer op gang te trekken.’’

Flevoland