Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP

Vermist meisje (16) uit Lelystad na uren weer teruggevonden

UpdateDe politie in Lelystad heeft het zestienjarige meisje dat sinds vanmiddag werd vermist, weer teruggevonden. Vanwege haar vermissing ging een melding via Burgernet uit, maar de zoektocht is met succes volbracht.

Rond 18:00 uur vanavond werd er door de politie gevraagd naar het meisje uit te kijken en rond 20:00 uur werd die melding nogmaals gedeeld. Haar familie maakte zich zorgen, zo vertelde een woordvoerder van de politie. 

Iets na 21:00 uur heeft de politie laten weten dat het meisje weer is teruggevonden na een aantal uren vermist te zijn geweest. Waar zij al die tijd heeft gezeten en waar zij precies is teruggevonden, is niet bekend.

  1. Zweefvliegclub Flevo na vijf jaar praten terug bij af

    Zweefvlieg­club Flevo na vijf jaar praten terug bij af

    Zweefvliegclub Flevo in Biddinghuizen ziet steeds meer deuren voor zich dichtslaan. Aan de plannenmakerij voor verhuizing naar de omgeving van Nunspeet moest plotseling een einde komen door een gewijzigd standpunt van de gemeente en daaroverheen een onverwacht bezwaar van de luchtmacht. Bovendien werd een bezwaar tegen de plaatsing van windmolens pal langs het eigen vliegveld verworpen. Een reëel alternatief voor de Flevolandse zweefvliegers lijkt er niet te zijn. „Na vijf jaar praten zijn we nog geen steek verder”, zegt voorzitter Joop Ramaekers.

Flevoland