In de Lelystadse buurt Boswijk lijkt een kattenbeul actief: in de afgelopen twee weken werden op deze plek in het Gelderse diep vier overleden dieren uit het water gehaald.
Volledig scherm
In de Lelystadse buurt Boswijk lijkt een kattenbeul actief: in de afgelopen twee weken werden op deze plek in het Gelderse diep vier overleden dieren uit het water gehaald. © Jurion Veenstra

Vier katten vinden de dood in het Gelderse Diep, politie Lelystad waarschuwt voor dierenbeul

Medewerkers van de dierenambulance visten onlangs in een korte periode vier dode katten uit het Gelderse Diep in Lelystad. De dieren werden vlak bij elkaar gevonden. De politie vermoedt dat er sprake is van opzet.

5 reacties

 • G. Van der Meij

  11 maanden geleden
  Katten horen niet op straat. Als je je kat naar buiten stuurt neem je risico s
 • B Zieleman

  11 maanden geleden
  Ik word door kattenbaasjes weleens bekritiseerd, ik ben vóór binnenhouden van kattenbeestjes. Katten horen niet los op straat, niet in een ander zijn tuin hun behoefte doen, jonge vogels te doden en als ergste over de wielen van een voertuig belanden of verdelgd worden door idiote kattenhaters, zoals steeds vaker voorkomt. Chippen is niet verplicht, terwijl honden dat wel verplicht zijn en die worden niet de straat opgesodemieterd, om het maar heel qru te zeggen. (ook honden zijn jagers)
 • G.J Mek

  11 maanden geleden
  Wat een vuile schoften streek. Als die persoon of personen in mijn handen krijg. Dan ben ik bereid alles te doen met die lui ik zou zeggen geef je aan bij politie.
 • Ben Mulder

  11 maanden geleden
  Dader gevonden gelijk levenslang opsluiten . Was het maar waar in Nederland zal wel een taakstraffen worden zo gaat dat hier
 • Sina Hogeboom

  11 maanden geleden
  Zieke geesten lopen rond die Weerloze dieren het water in gooien.Zo ziek die gasten!!Ben blij dat ik daar niet woon of in het westen niet veilig voor katten!!