Archiefbeeld van een motoragent tijdens een verkeerscontrole.
Volledig scherm
Archiefbeeld van een motoragent tijdens een verkeerscontrole. © ANP

Wheelies en met 110 km/u door een woonwijk: politie heeft handen vol aan ‘levensgevaarlijke’ motorrijders

Een politie-inspectie van twee motorrijders in Lelystad is maandagavond uitgedraaid op een waslijst aan overtredingen. Nadat het duo een wheelie maakte, besloten agenten het stel te controleren. Dat liep anders dan gepland.

10 reacties

 • John Koster

  2 weken geleden
  Sorry maar dit zijn geen " motorrijders" maar idioten ZONDER rijbewijs, wat een misleidend stuk weer hebben jullie daar bij de Stentor een hekel aan motoren?
 • Brouwer

  2 weken geleden
  Weg met die herrie motoren! Minstens 9 van de 10 houdt zich niet aan de snelheid en schroeft er een extra herrieding in de uitlaat waardoor ze nog meer herrie produceren en knallen maken met de naverbrander. Al die motoren door de schroot shredder en overtreders torenhoge boetes geven!
 • Daniel De Boer

  2 weken geleden
  G. Klement Treinen zijn prima klimaatneutraal, verder ben ik het met hem eens hoor. Verder, het zegt meer over jou dat jij denkt dat hij een voertuig op brandstof heeft. Lang niet iedereen heeft dat meer gelukkig!
 • Arend van Faassen

  2 weken geleden
  Ricardo, ze hadden de motoren achtervolgd en herkend, dus hoezo geen bewijs.
 • Richard Ferdinand Vries

  2 weken geleden
  Motoren vernietigen, de wetsovertreders een flinke straf wegens de vele overtredingen en het in gevaar brengen van andere weggebruikers en de politie