Fitnessen met je hond is de nieuwe trend

VideoEen Amerikaanse fitnessvlogger heeft de perfecte manier gevonden om sporten leuk te maken. Gebruik in plaats van gewichtjes gewoon je hond. Amerikanen doen massaal mee aan de squat your dog challenge. 

,,Op sommige dagen heb je gewoon iets op je instagramfeed nodig dat je aan het glimlachen maakt."  Met die boodschap plaatste fitnessvlogger Alyssa Greene uit het Amerikaanse Texas twee weken geleden een video op haar instagram waarin ze met haar golden retriever in haar armen squat. Het filmpje werd tienduizenden keren bekeken en de bijbehorende hashtag squatyourdogchallenge ging viraal.

Duizenden Amerikanen hebben gehoor gegeven aan de oproep van Greene om met hun hond in hun armen of op hun rug te squatten. Sommigen gaan de uitdaging aan met hun mopshondje, terwijl anderen met pluizige viervoeters van in de 30 kilo aan het sporten gaan. Dat zorgt voor een stortvloed aan hilarische en schattige filmpjes.  

Volledig scherm
De #squatyourdogchallenge is enorm populair in Amerika © instagram.com/ajgreenefit
  1. 'Beer van een vent' Chris (31) tilt auto op en redt fietser in Breda: 'Ik heb gewoon een bierbuikje, hoor’

    'Beer van een vent' Chris (31) tilt auto op en redt fietser in Breda: 'Ik heb gewoon een bierbuikje, hoor’

    Een beer van een vent. De verloren zoon van Hercules. Een nakomeling van De Hulk. Op sociale media wordt Chris van den Brug (31) liefkozend gebombardeerd tot superheld zonder cape. De praatgrage Bredanaar tilde gisteravond een auto op en bevrijdde daarmee een fietser die na een aanrijding klem kwam te zitten. Of Chris zichzelf als superheld ziet? ,,Nee joh, ik ben gewoon een lompe boer met een strak bierbuikje.”

Live Voetbal

home logo PEC ZwolleZWO
EINDE
0-3
De GraafschapGRA
away logo
home logo Fortuna SittardFOR
EINDE
2-4
sc HeerenveenHEE
away logo
home logo NAC BredaNAC
EINDE
0-0
FC GroningenGRO
away logo
home logo FC UtrechtUTR
EINDE
0-0
ExcelsiorEXC
away logo