Volledig scherm
Botsing in Lochem. © Jan Willem Klein Horstman

Auto en bestelbus botsen in Lochem, inzittenden met schrik vrij

Een auto en een bestelbus kwamen vrijdagavond op de kruising Wengersteeg/Nettelhorsterweg in Lochem in botsing met elkaar. De klap was fors en de schade aanzienlijk, maar persoonlijk letsel bleef uit. De inzittenden kwamen met de schrik vrij.

Een persoon werd na de botsing even behandeld en nagekeken in de toegesnelde ambulance, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De Nettelhorsterweg was door het ongeluk enige tijd afgesloten voor overig verkeer. Het ongeval gebeurde toen een personenauto vanaf de Nettelhorsterweg de Wengersteeg in wilde rijden. Een bestelbus die achter de personenauto reed had de verkeersbeweging van zijn voorganger te laten in de gaten en reed achterop de auto. Beide voertuigen werden door een bergingsbedrijf afgesleept.

  1. Stralende ‘sterren’ op eindexamengala Staring College in Lochem
    Fotoserie

    Stralende ‘sterren’ op eindexamen­ga­la Staring College in Lochem

    En of de weergoden de examenleerlingen van het Staring College in Lochem vandaag gunstig gezind waren! De in galakleding uitgedoste leerlingen van 4 mavo, 5 havo en 6 vwo vormden het stralende middelpunt van het jaarlijkse eindexamengala. De ‘sterren’ lieten zich met fraaie bolides of andere opvallende voertuigen naar het eindfeest brengen. Bij de school stond een grote menigte de hoofdrolspelers op te wachten om zich aan de Hollywood-achtige taferelen te vergapen.

Achterhoek