Een van de betrokken auto's.
Volledig scherm
Een van de betrokken auto's. © Rens Hulman

Auto’s botsen op elkaar bij Epse, korte vertraging op de N348

Op de Deventerweg bij Epse (N348)is een auto achterop een andere auto gebotst nadat die probeerde linksaf te slaan. De schade aan beide auto’s is aanzienlijk en ze moeten worden weggesleept. De betrokkenen worden ter plaatse onderzocht door hulpverleners van de ambulance.

 1. De paarden van de Pasmanmanege in Eefde helpen mensen met beperkingen: ‘Het zijn subtiele leermeesters’
  PREMIUM

  De paarden van de Pasmanmane­ge in Eefde helpen mensen met beperkin­gen: ‘Het zijn subtiele leermees­ters’

  De Pasmanmanege in Eefde is een veilige haven voor jong en oud met een (geestelijke) beperking. Iedereen is welkom om met paarden leren om te gaan en te rijden. Dat kan sinds deze maand eindelijk weer. Door corona mochten deze kwetsbare mensen niet meer rijden, de manege hield het hoofd net boven water. ,,Dat is maar goed ook, paarden zijn subtiele leermeesters wanneer het om gedrag gaat.’’
 2. Horecabedrijven uit Oost-Nederland die geen coronabewijs gaan checken staan online: ‘Ik weet nergens van’
  PREMIUM
  10

  Horecabe­drij­ven uit Oost-Nederland die geen coronabe­wijs gaan checken staan online: ‘Ik weet nergens van’

  Op Facebook regent het berichten van horecaondernemers die geen coronatoegangsbewijs zullen vragen aan hun gasten. Er zijn intussen zoveel ondernemers die hun gasten niet gaan checken, dat er complete websites, kaarten en documenten online staan waarin zichtbaar is waar je als gast niet gecontroleerd gaat worden. Alleen zijn sommige ondernemers verrast door het nieuws dat ze op die lijsten gezet zijn.

Achterhoek