Lochemer Albert M. gaf toe een ruit van een politieauto te hebben vernield.
Volledig scherm
Lochemer Albert M. gaf toe een ruit van een politieauto te hebben vernield. © Persbureau Heitink / Nicole van den Hout / Fotobewerking de Stentor

Boerenzoon Albert M. uit Lochem vernielde politieauto bij huis minister in Hierden: ‘Intimiderend en onacceptabel’

uitspraakBoerenzoon Albert M. is door de politierechter in Zutphen veroordeeld voor het vernielen van een politieauto. Ook heeft hij zich met geweld verzet tegen politieagenten. De 39-jarige Lochemer kreeg een taakstraf van 120 uur en een voorwaardelijke celstraf van één maand.

21 reacties

 • B Straatman

  3 maanden geleden
  Eric Goedhart, precies dat. Waarom wordt iets van de boeren zo breed uitgemeten in de media. Iets wat een groepje met "schoudertasje" uitvreet zie nooit meer iets van terug, zoals die groep die 2 weken geleden in Zevenaar 2 jongens ernstig mishandelden. Dit komt echt niet meer in de media terug. Hoort allemaal bij de hersenen tegen de eigen werkende Nederlanders
 • Ben Dijk

  3 maanden geleden
  Boeren zijn de Farizeeërs van de maatschappij.
 • Willem Heerema

  3 maanden geleden
  Was er geen schade aan de politiewagen, of moet niet deze blaldadige boerenzoon maar de burgerij die schade betalen?
 • Rick Oudleusen

  3 maanden geleden
  Wordt nu van elke protestboer die voor de rechter komt een verslag gepubliceerd? Dat is nogal stigmatiserend. Doe dat dan voor alle rechtspraken die worden gedaan.
 • F. Post

  3 maanden geleden
  Dit is nou juist één van de redenen dat ik ontslag genomen heb na 12 jaar Justitie. Rechtspraak forget it. Slappe hap , laat hem de schade betalen en geef daarnaast een passende straf. En die taakstraffen hebben ze weer géén begeiders voor u begrijpt het al denk ik.