Donkere wolken, niet alleen letterlijk maar ook figuurlijk, boven het Barchemse Bos waar een ontwikkelaar zes villa's wil bouwen. Dit plan gaat voorlopig de ijskast in als gevolg van de 'stikstof-uitspraak' van de Raad van State afgelopen week.
Volledig scherm
PREMIUM
Donkere wolken, niet alleen letterlijk maar ook figuurlijk, boven het Barchemse Bos waar een ontwikkelaar zes villa's wil bouwen. Dit plan gaat voorlopig de ijskast in als gevolg van de 'stikstof-uitspraak' van de Raad van State afgelopen week. © Arjan Gotink

Bouwplannen Lochem voorlopig in de ijskast: ‘We leven nu in een nieuwe werkelijkheid’

Twee bouwplannen in de gemeente Lochem gaan als gevolg van de ‘stikstof-uitspraak’ van afgelopen week voorlopig de ijskast in. Aankomende maandag zou de Lochemse gemeenteraad praten over het bouwen van villa's op de plek van het Barchemse Bos in Barchem en over de bouw van een woning aan de Kokstraat in Eefde. Die beide plannen zijn nu op het laatste moment van de politieke agenda gehaald.

0 reacties

  1. Hake tevreden over tweede helft van GA Eagles tegen PSV: ‘Op meerdere momenten was de 1-1 dichtbij’
    PREMIUM
    reactie

    Hake tevreden over tweede helft van GA Eagles tegen PSV: ‘Op meerdere momenten was de 1-1 dichtbij’

    Trainer René Hake stapt na een verliespartij altijd ‘met een klotegevoel de bus in’. Verliezen bij PSV, hoe logisch misschien ook voor een kleinere club als Go Ahead Eagles, is daarop geen uitzondering, vertelde de coach zaterdagavond. Maar de trainer van de Deventer eredivisionist had in het Philips Stadion ook momenten gezien waarop zijn elftal hem zeer kon bekoren.