Volledig scherm
Chantal Janzen is ondergepoept door een koe, tijdens opnames voor haar programma Chantal Komt Werken. © Still NLZIET/Chantal Komt Werken

Chantal Janzen ‘ondergepoept’ tijdens tv-bezoek aan boer Joris in Joppe

Chantal Janzen heeft een tv-bezoek gebracht aan melkveehouder Joris Slagman in Joppe. Voor haar programma Chantal Komt Werken draaide ze een dagje mee op de boerderij. En daarbij kreeg ze met wat ongemakken te maken.

‘Chantal Janzen gaat werken op een melkveehouderij in Losser’, schrijft omroep RTL bij de nieuwste uitzending van het programma Chantal Komt Werken. Ook in de voice-over wordt Losser genoemd. Een foutje, blijkt bij het zien van de beelden. Ze is op bezoek bij het bedrijf van Joris Slagman, boer en topmodel uit Joppe. 

En dat levert kennelijk vermakelijke beelden op: ‘Terwijl de melk via de uiers de melktank in drupt, is Chantal al ondergepoept door een koe’, schrijft RTL.

Slagman blijkt al op de hoogte van het foutje met de woonplaatsen. „Mijn zusje zag dat RTL het overal over Losser had. Maar toen ik RTL belde om te vertellen dat dit niet klopte, bleek het al te laat. Alles was al klaar.”

‘Heel leuk mens’

Chantal Janzen werd dus ondergepoept in Joppe. Het mag de pret voor boer Slagman niet drukken. „Het was hartstikke leuk om aan mee te werken. Je weet natuurlijk nooit hoe iemand in het echt is, maar Chantal is ook buiten de camera's een heel leuk mens.”

In het programma probeert de blonde presentatrice allerlei nieuwe beroepen. In dit geval hielp ze Joris Slagman met het melken van de koeien. Slagman: „Dat had ze nooit eerder gedaan, dus je kunt niet verwachten dat het in één keer goed zou gaan. Maar ze deed het niet slecht.”

Chantal Komt Werken is donderdagavond om 20.30 uur te zien op RTL4.

Volledig scherm
Niet alleen Chantal Janzen werd 'geraakt' door de koe. Ook haar ontbijt moest het ontgelden. © Still NLZIET/Chantal Komt Werken
  1.    ‘Informele’ havenmeester Sjef van Hoorn:
 ‘Ga passantenhaven in Lochem opknappen in plaats van een  nieuwe haven aan te leggen’
    PREMIUM

    ‘Informele’ havenmees­ter Sjef van Hoorn: ‘Ga passanten­ha­ven in Lochem opknappen in plaats van een nieuwe haven aan te leggen’

    De passantenhaven in Lochem is in verval geraakt en er moet een nieuwe komen, vindt de gemeente. Toch meent Lochemer Sjef van Hoorn, die als vrijwilliger dagelijks te vinden is bij de haven, dat het opknappen van de huidige voorziening misschien een betere oplossing is. ,,Dit is een geweldige plek. Nergens zie je een haven zo dicht bij de stad.’’

Achterhoek