Dikke zwarte rookwolken boven Lochem door brand

met videoEr heeft brand gewoed in een bedrijfspand in Lochem. Door het vuur is er dikke zwarte rook vrijgekomen. De Veiligheidsregio adviseerde ramen en deuren te sluiten. De brand is inmiddels meester gegeven.

3 reacties

 • P. Nagelhout

  2 maanden geleden
  Met deze temperaturen werd al geadviseerd om ramen en deuren gesloten te houden. Onzinnig advies dus, Maar dat kunnen we in Nederland toch al.
 • Adams beekman

  2 maanden geleden
  @: W. Koelewijn: pfff… niks beters te doen dan dit gemelk?
 • wim koelewijn

  2 maanden geleden
  Advies...ramen en deuren gesloten houden. . . alsof mensen daarvoor gewaarschuwd moeten worden..als je half de moord steekt doe je ze vanzelf wel dicht..óhhh,nee..er zijn natuurlijk weer geen giftige,gevaarlijke stoffen mee gemoeid..
 1. Deventer musicalacteur Wolter Weulink schaatst in aanloop naar ‘De Tocht’ 200 kilometer op kunstijsbaan: ‘Het stellen van sportieve doelen helpt mij enorm’
  PREMIUM

  Deventer musicalac­teur Wolter Weulink schaatst in aanloop naar ‘De Tocht’ 200 kilometer op kunstijs­baan: ‘Het stellen van sportieve doelen helpt mij enorm’

  Vanaf oktober speelt de Deventer acteur Wolter Weulink (31) in Spektakelmusical De Tocht, over de mythische Elfstedentocht. Door zijn voorliefde voor sport en theater lijkt het een perfecte voorstelling voor hem. Uit de 200 kilometer die hij in de voorbereiding op zijn nieuwe rol schaatst, blijkt echter ook de mentale omslag die zijn carrière kenmerkt.
  Deventer