Volledig scherm
Donkere straten zonder straatverlichting, foto ter illustratie. © ANP

Donkere straten in Lochem door nat weer

In delen van Epse, Gorssel en Lochem is het donker op straat en blijft het dat ook de komende dagen. Door de koude en natte weersomstandigheden zijn er meer storingen aan straatverlichting dan gebruikelijk. 

Straatverlichtingsbedrijf Ziut werkt hard aan het vinden van een oplossing voor de problemen, meldt de gemeente. Omdat op meerdere plekken de openbare verlichting is uitgevallen, duurt het naar verwachting een week tot tien dagen voor de storing is verholpen.

Momenteel is het licht uit in:

Epse: het Wilgert, het Wansink, Du Tourweg, Du Tourweg, Epserenk en Lochemseweg.

Gorssel: Ketenbosweg, Dommerholtsweg, Parallelweg, Noorseweg, Cederlaan, Elfuursweg, Thuyalaan en Douglaslaan.

Lochem: Julianaweg, Molenstraat, Noorderbleek, Oosterbleek en Oosterwal.

Nieuwsapp
Download de gratis nieuwsapp van de Stentor en blijf zo altijd en overal op de hoogte van het laatste (sport)nieuws. 24 uur per dag al het nieuws uit uw buurt of stad en het belangrijkste nieuws uit binnen- en buitenland. Gratis, overzichtelijk en snel! Download de app hier voor iOS en hier voor Android!

  1. Zonnepanelen verdrijven autocross in Lochem
    PREMIUM

    Zonnepane­len verdrijven autocross in Lochem

    Komt er met de komst van het zonnepark op een perceel aan de Kanaaldijk in Lochem een einde aan bijna 50 jaar traditie met autocrossen? Het bestuur van Auto Cross Club Laren (ACCLa) vreest van wel. ,,Exploitant TPSolar zegt in de publiciteit afspraken met ons te hebben gemaakt over een alternatieve locatie en een jaarlijkse bijdrage van 2500 euro als wij meerkosten hebben. Wij weten alleen van niets. Er is helemaal geen alternatieve locatie,’’ zegt voorzitter Gerard Lokate.

Achterhoek