Volledig scherm
PREMIUM
De twee windmolens langs de A1 bij Deventer zijn veel inwoners van Epse nog altijd een doorn in het oog. © Foto archief/ Ronald Hissink

Dorpsraad Epse heeft vertrouwen in gemeenten terug

De Dorpsraad Epse heeft het vertrouwen in de gemeenten Deventer en Lochem weer terug. Onlangs zijn er enkele gesprekken geweest tussen de Dorpsraad-voorzitter Jan Start , de Lochemse wethouders Bert Groot Wesseldijk en Henk van Zeijts, en de Deventer wethouder Thomas Walder.

 Aanleiding was dat er langs de snelweg A1, op Deventer grondgebied, allerlei ontwikkelingen plaatsvonden waar veel Epsenaren niet blij mee zijn. Voorbeelden zijn de komst van een paar windmolens, de aanleg van Truckpoint (een parkeerplaats met voorzieningen voor vrachtwagenchauffeurs) en de toekomstige bouw van een Van der Valk-hotel.

  1. Au! Actrice Gerda Havertong (72) uit Epse valt van podium Ranking The Stars: ‘Ik werd pimpelpaars’
    PREMIUM

    Au! Actrice Gerda Havertong (72) uit Epse valt van podium Ranking The Stars: ‘Ik werd pimpel­paars’

    Voor actrice en presentatrice Gerda Havertong (72) uit Epse was het een maand geleden even flink schrikken tijdens opnames van het programma Ranking The Stars. Ze maakte namelijk een vervelende val op het podium, zo is vanavond te zien in de nieuwste aflevering op RTL 5. Havertong laat aan de Stentor weten dat alles goed met haar gaat. ,,Mijn entree viel in duigen, haha.”

Achterhoek