Volledig scherm
Foto archief

Eefdenaar ernstig gewond na ongeval motorcircuit Harfsen

HARFSEN - Een lid van motorclub Hamac Harfsen is zaterdag aan het eind van de middag ernstig gewond geraakt bij een ongeval op het motorcrosscircuit in Harfsen.

Het slachtoffer - het zou gaan om een inwoner van Eefde - is per traumahelicopter afgevoerd naar het ziekenhuis.

Het ongeval gebeurde tijdens een trainingsmiddag. Volgens ooggetuigen verloor een motorrijder op een springschans de controle over de motor.

Het slachtoffer stond naast het circuit te kijken en werd geraakt door de motor. De man zou aan het hoofd zijn geraakt. Onduidelijk is nog wat de precieze aard van de verwondingen zijn.

De Stentor gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Waterpoloërs uit Almen zwommen tóch mee met Maarten van der Weijden
    PREMIUM
    video

    Waterpo­loërs uit Almen zwommen tóch mee met Maarten van der Weijden

    Verboden mee te zwemmen met Maarten van der Weijden? Acht mannen uit Almen doken de afgelopen dagen wel het water in en zwommen met de langeafstandszwemmer vier van de elf steden in. Op eigen risico, dat wel. Hoewel Van der Weijden zijn enorme tocht wegens ziekte niet kon afmaken, is het respect bij de meezwemmers groot. ,,Wat een immense prestatie!’’ De waterpoloërs haalden liefst 33.000 euro voor het goede doel.

Achterhoek