Volledig scherm
Huidige pand fietsenwinkel Goossens. © Google

Fietsenwinkel Goossens Lochem verkast naar pand Lidl

Fietsenwinkel Goossens in Lochem verhuist naar het pand aan de Prins Bernhardweg waar momenteel supermarktketen Lidl een filiaal heeft. Dat gebeurt nadat Lidl een nieuw winkelpand heeft gebouwd aan de Julianaweg, naast de plek waar Goossens nu een winkel heeft.

Dat liet Goossens dinsdag weten, als reactie op het nieuws dat Lidl een nieuwe vestiging wil bouwen op het gasfabriekterrein. Het huidige winkelpand van Goossens aan de Julianaweg wordt om die reden gesloopt om parkeerruimte te creëren. Dat gebeurt nadat de nieuwe winkel van Lidl is gebouwd, meldt Goossens. Goossens richt op zijn beurt een nieuw filiaal in, in het huidige pand van Lidl aan de Prins Bernhardweg. Lidl en Goossens ruilen dus van plek.

De termijn waarop Goossens verkast is afhankelijk van de snelheid waarmee de nieuwe Lidl wordt gerealiseerd. Dat is nog onduidelijk.

  1. Zonnepanelen verdrijven autocross in Lochem
    PREMIUM

    Zonnepane­len verdrijven autocross in Lochem

    Komt er met de komst van het zonnepark op een perceel aan de Kanaaldijk in Lochem een einde aan bijna 50 jaar traditie met autocrossen? Het bestuur van Auto Cross Club Laren (ACCLa) vreest van wel. ,,Exploitant TPSolar zegt in de publiciteit afspraken met ons te hebben gemaakt over een alternatieve locatie en een jaarlijkse bijdrage van 2500 euro als wij meerkosten hebben. Wij weten alleen van niets. Er is helemaal geen alternatieve locatie,’’ zegt voorzitter Gerard Lokate.

Achterhoek