Volledig scherm
PREMIUM
Onlangs bracht een delegatie vanuit de gemeente Lochem al een bezoek aan de Gasfabriek in Deventer. Geheel links wethouder Erik-Jan de Haan met naast hem ondernemer Ronnie Degen. © Facebookpagina Gasfabriek

Gasfabriek moet toerisme Lochem schwung geven

De Gasfabriek in Deventer gaat proberen het toerisme en de recreatie in de gemeente Lochem te stimuleren. Het Lochemse college van B en W heeft besloten om voor en periode van één jaar lid te worden van de Gasfabriek. Het lidmaatschap kost Lochem vijftienduizend euro per jaar. 

Opzet is dat medewerkers van de Gasfabriek samen met toerisme-ondernemers uit het Lochemse nieuwe technologieën proberen toe te passen om bijvoorbeeld te zorgen voor een hogere bezettingsgraad van de accommodaties.

  1. Stralende ‘sterren’ op eindexamengala Staring College in Lochem
    Fotoserie

    Stralende ‘sterren’ op eindexamen­ga­la Staring College in Lochem

    En of de weergoden de examenleerlingen van het Staring College in Lochem vandaag gunstig gezind waren! De in galakleding uitgedoste leerlingen van 4 mavo, 5 havo en 6 vwo vormden het stralende middelpunt van het jaarlijkse eindexamengala. De ‘sterren’ lieten zich met fraaie bolides of andere opvallende voertuigen naar het eindfeest brengen. Bij de school stond een grote menigte de hoofdrolspelers op te wachten om zich aan de Hollywood-achtige taferelen te vergapen.

Achterhoek