Volledig scherm
Het Historisch Genootschap is kenniscentrum van de lokale geschiedenis van Lochem, Laren en Barchem. Op de nieuwe website kunnen liefhebbers grasduinen in de verzameling beelden en verhalen. © Eigen foto

Historisch Genootschap Lochem, Laren en Barchem lanceert nieuwe website

Liefhebbers van de regionale geschiedenis kunnen vanaf nu grasduinen in een schat aan beelden en verhalen op de nieuwe website van het Historisch Genootschap Lochem, Laren en Barchem.

 Niet alleen artikelen uit het blad Land van Lochem en beelden uit de eigen collectie van het Historisch Genootschap, maar ook verhalen en beelden uit andere bron. Handig ingedeeld en doorzoekbaar. Die inhoud wordt geleidelijk aangevuld. Het is mogelijk om de webredactie te helpen met suggesties, commentaren of andere bijdragen.

Kenniscentrum

Het Historisch Genootschap is kenniscentrum van de lokale geschiedenis van Lochem, Laren en Barchem. Het verzorgt publicaties, presentaties en exposities rondom dat thema. Vrijwilligers beheren een uitgebreide collectie boeken, geschriften, foto’s, films en objecten in verenigingsgebouw de Veldmaat. Ook de Oude Begraafplaats en de Kruidentuin worden door vrijwilligers van het Genootschap beheerd en onderhouden.

Klik hier voor nadere informatie.

Achterhoek