Volledig scherm
Condoleance bijeenkomst voor de door een noodlottig ongeval om het leven gekomen Lochemse bedrijfsleider en voormalige badmeester van zwembad/sportcentrum De Beemd, Gert Assink. Foto Patrick Gemert.

In de rij voor condoleance overleden badmeester Lochem

Vele honderden mensen stonden zondagmiddag op het parkeerterrein van zwembad/sportcentrum De Beemd in Lochem te wachten totdat ze naar binnen mochten om de familie van 'mister Beemd' Gert Assink te condoleren met het plotselinge overlijden van de bedrijfsleider van het sportcentrum.

 De 49-jarige Lochemer kwam dinsdag om het leven bij een bedrijfsongeval. Gert Assink was in Lochem zeer bekend  mede omdat hij bij De Beemd ook jarenlang zwemles heeft gegeven. 

Hij werkte 27 jaar bij zwembad/sportcentrum De Beemd.  

De crematieplechtigheid zal de komende week in besloten kring plaats hebben.

Online condeleanceregister

  1. Zonnepanelen verdrijven autocross in Lochem
    PREMIUM

    Zonnepane­len verdrijven autocross in Lochem

    Komt er met de komst van het zonnepark op een perceel aan de Kanaaldijk in Lochem een einde aan bijna 50 jaar traditie met autocrossen? Het bestuur van Auto Cross Club Laren (ACCLa) vreest van wel. ,,Exploitant TPSolar zegt in de publiciteit afspraken met ons te hebben gemaakt over een alternatieve locatie en een jaarlijkse bijdrage van 2500 euro als wij meerkosten hebben. Wij weten alleen van niets. Er is helemaal geen alternatieve locatie,’’ zegt voorzitter Gerard Lokate.

Achterhoek